sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Tamperelaiseen virkarikollisten keskuudesamme loisivien demlajuristien (sovjetausta) Seppo Lehtoon kohdistunut ennakkoasenteellinen jumalanpilkka-, kansankiihotus- ja kunnianloukkaustuomio 2 vuotta ja 5 kk yhteistuomiona valtionsyyttäjän virkarikollisin toimin ehdotonta vankeutta hakee takaumia neuvostoaikojen yksiviivaisiin tulkintoihin siitä mitä saa sanoa ja kuka saa sanoa

Tamperelaiseen virkarikollisten keskuudesamme loisivien demlajuristien (sovjetausta) Seppo Lehtoon kohdistunut ennakkoasenteellinen jumalanpilkka-, kansankiihotus- ja kunnianloukkaustuomio 2 vuotta ja 5 kk yhteistuomiona valtionsyyttäjän virkarikollisin toimin ehdotonta vankeutta hakee takaumia neuvostoaikojen yksiviivaisiin tulkintoihin siitä mitä saa sanoa ja kuka saa sanoa periaatteella toiset ovat yhdenvertaisempia kuin toiset. 

Edes Tampereen Teatterissa ei esitetä yhtä tragikoomista absurdiutta kuin Tampereen käräjäoikeuksien ja Turun hovioikeuksien istunnoissa, kun syytteessä suomalainen, joka perää ilmaisuoikeuksien ja vapaan liikkumisen oikeuteen, ilman mustan Afrikan väkivaltaisia hyökkäilyjä ja tappouhkailuja.

Tietyt tahot taasen eivät saa sanoa, eikä kirjoittaa olematta valmiiksi kirouksen alaisia aivan kuin noitavainojen aikaan. Sieltä kai kumpuaa tuo "muslimien uskonrauhanhäirintä"-lakikin?

https://Sitoutumaton-Kuntavaaliehdokas.blogspot.com


Vastalauseenne voitte näyttää äänestämällä kuntavaaleissa 2021 Seppo Lehto omalla valitsijayhdistyslistallaan vapaamman ilmaisuoikeuden ja perusoikeuksiemme säilyttämisen arvoja vaatien ilman matu- ja islamvalehtelijoiden persekarvoja hamuamatta?

https://Kuntavaaliehdokas-Tampereella-2021.blogspot.com

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere oma valitsijayhdistys

https://Kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

----------------------------------

https://lehdon-tuomio-ennakkoasenteellinen.blogspot.com/

---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti